Loading the content... Loading depends on your connection speed!

La roba sempre organitzada

En aquesta entrada us vull explicar una mica del meu dia a dia… bé, de la meva setmana a semana, ja que així és com millor m’organitzo!

Sobreportar totes les tasques del dia a dia és una de les feines més cansades. Cadascú té la seva manera d’organitzar-se, per exemple, a mi m’agrada posar-m’hi un cop a la setmana i enllestir-ho tot! Com a mínim per un temps, sí ja ho sé, per un petit temps… una setmana… però ja m’està bé.

Una de les coses que faig setmanalment és decidir la roba de cada dia de les meves fieres. Dintre l’armari he enganxat uns adhesius que reserven l’espai exacte per guardar cada muda. D’aquesta manera, ni pels matins, ni pels vespres he de decidir que es posaran.

estantaria_dies

A més, d’aquesta manera, també els dono un punt més d’autonomia. Jo no sóc experta en educació ni tampoc en psicologia… però des que sóc mare m’ha preocupat l’educació dels meus petits i he intentat esbrinar com fer-ho perquè siguin persones preparades pel món futur. Després de llegir bastant i escoltar diferents experts, una de les coses més importants és l’autonomia del nen. Ara en Roger té 4 anys, així que agafar ell sol la roba del caixó segons el dia (també treballen els dies de la setmana a l’escola) és un bon pas. Potser l’any vinent ell prepararà amb mi aquestes mudes o posarem pantalons a un costat i semarretes a l’altre… ja veurem!

estantaria_dies

Ara que parlem d’autonomia, m’agradaria passar-vos aquesta taula ordenada per edats que fa un temps vaig veure i em va semblar interessant. No cal que digui que cadascú ho pot fer com cregui, ja que és una pauta i no una norma, el que sí que és important és que siguem concients que els petits de la casa poden fer moltes més coses de les que pensem.

1366_2000

Més informació en aquesta entrada de Bebes y mamas

Ah, i ben aviat podreu trobar els adhesius dels dies de la setmana a la botiga Etsy de Pessics!

Espero que us agradi!

Ariadna

Comments are closed.

Mobile version: Enabled