Loading the content... Loading depends on your connection speed!

I love Cactus

Hola!!

Avui us ensenyaré el meu últim DIY, una decoració pels vidres del nou garatge 😉 Sí, serà un garatge amb molt glamur!! Des de fa un temps els cactus estan de moda i és que són genials!

Quan vam agafar aquest garatge, els vidres eren transparents, abans era una botiga. Nosaltres hi volem fer una sala d’estar i un garatge, així que volem que siguin translúcids, i per això vam estar buscant diferents mètodes per convertir els vídres transparents en opacs. Tots eren bastant económics, pero no ens agradava el resultat. Basicament es tractava de barrejar pols de guix amb vernís i aplicar-lo amb una esponja. Va ser un desastre.

VAm estar buscant molt temps i finalment vam trobar un esprai que funcionava molt bé, que convertia el vidre transparent en opac. Es necessiten varies capes, pero el resultat és molt bo. Això sí, no és barat, per cada vidre, (fa 1,50m d’ample per 2 m d’alt) hems necessitat dos esprais de 20 euros.

Abans de posar l’esprai vam pensar diferents opcions per donar-li un toc, deixar una part sense tapar: amb ratlles, punts, estrelles… pero no ens acabava de convencer res…. fins que BOOM! va venir la inspiració! Utilitzarem la CAMEO!! Una vegada decidit que comprariem adhesius, el dibuix estava clar, vaig recordar que feia un temps, a la web de planetasilhouette van publicar uns cactus. Doncs aquests utilitzariem. Els vam modificar una mica perquè, encara que ens agradéssin molt els colors vam agafar només marro per els testos.

ESpero que us agradi com ha quedat l’entrada, a mi em torna boja! 😉 i estic molt contenta del resultat!

entrada_Cactus_bicolor

Comments are closed.

Mobile version: Enabled